Svieže Jarné Novinky - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Ganache Macaron

Are you ready for these fingerlickin’ good macarons? Plnka ganache je skvelý nápad. Pripraviť, nastaviť, upiecť!

 
 

 

 
 

 
 

20 minút Príprava

20 min. Pečenie

24 hod  Čakanie

 
 

 
 

pre  24 ľudí

 

 
 

Ingrediencie

Suroviny 

Pomôcky 

  • FunCakes zdobiace vrecká 
  • Spatula šikmá 
  • špička  na zdobenie Wilton #12
  • Chladiaca mriežka Wilton alebo Patisse 
  • Makarónová podložka Silikomart aleob Patisse 
 

Recept

1
Rúru predhrejeme na 150°C (teplovzdušna rúra na 130°C).

2
Pripravte si 300 gramov FunCakes Mix for Macarons, podľa návodu na obale . Pridajte ružové potravinárske farbivo. Voľne premiešajte  špachtľou.

3
Vložte zmes do zdobiaceho vrecka s ozdobnou špičkou č. 12 a na makrónkovej  podložke vytvorte  40 rovnomerných kruhov. Necháme ich na suchom mieste odležať aspoň 1 hodinu, aby sa na nich vytvorila tenká kôrka. Makaróny pečieme 15-20 minút. Vyberte ich z plechu na pečenie a nechajte vychladnúť na chladiacej mriežke.

4
Na panvici uvaríme šľahačku, panvicu odstavíme z ohňa a pridáme 150 gramov čokolády  (na topenie) . Miešame, kým nezostanú žiadne hrudky. Ganache necháme stuhnúť v chladničke do hustoty čokoládovej pasty. Naplňte ganache do vrecka, odrežte špičku a na polovicu macarons naneste trochu ganache. Potom na ganache pritlačte druhú polovicu makarónových škrupiniek

5
Roztopte 25 gramov čokolády v mikrovlnnej rúre. Čokoládou naplníme papierové vrecko a odrežeme špičku. Makaróny ozdobte čokoládou a máčikom  nonpareils. Pred podávaním dajte macarons do chladničky aspoň na ďalší deň.

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia