Kategórie
 
 
 
 
 
Extra hlboké
 
 
Prečo máme len tieto formy ?

Ešte v roku 2011 sme začali predávať na Slovensku formy FAT DADDIOS z USA. V tej dobe bol distribučný sklad v Dánsku. Pre nás samozrejme extra drahé. Ale zvedavosť vyhrala a doviezli sme prvé kusy na Slovensko.

Boli to úplne iné formy - nový materíál - žiadne vyberateľné dno - žiadne ráfiky.  Získali si však renomé a kto ich raz skúsil - tak už chcel aj ďalšie rozmery a iné tvary. Hlavne cukrárenské výroby nás nútili objednávať aj iné rozmery a iné tvary.   Domáce cukrárky ale hlavne kvalitné cukrárne vymenili postupne staré formy za tieto naše pevné z USA.

Po čase prišli s týmito formami aj z bližšej firmy PME v Anglicku. Boli to tie isté formy ale lacnejšie a ľahšie dostupnejšie. Doplnili sme tak k okrúhlym aj štvorcové, potom prišli EXTRA hlboké. V roku 2018 sa zapáčili srdiečkové.  Skúsenosti a spätné informácie hovoria  že sme v roku 2011 urobili dobre a začali tieto formy predávať na Slovensku. 

 
 

Extra hlboké

Zoradiť produkty podľa: Zostupné poradie
Výrobca: 
Zobraziť na stránku:
 
 
 
Ja sa tej formy bojím

Tieto formy majú jedno špecifikum, ktorého sa viacerí boja. Nemajú odnímateľné dno. Áno, niekto dá na naše odporúčanie a už o mesiac si dokúpi ďalšiu formu s iným priemerom. No sú samozrejme aj cukrárky čo stále neveria ako z tej formy dostanú korpus.  

Tak pre nich je toto krátke 36 sekundové videjko, kde si môžte pozrieť tri klasické spôsoby pečenia v tejto forme : 

  • s použitím klasiky - vymastiť formu a posypať múkou 

  • moderný spôsob s použitím oleja v spreji  

  • a ešte retro s papierom na pečenie : 

 

 
 

Extra hlboké - slide 1

Extra hlboké - slide 2

Extra hlboké - slide 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia