Kategórie
 
 
 
 
 
Vaša rúra sníva o novej forme

Priniesli sme na  Slovensko niekoľko druhov nových kvalitných foriem   A keď už sme našli kvalitu, ktorú zabezpečuje povrch týchto foriem a výsledky pri pečení, tak prečo to nevyužiť aj na iné tvary a spoločnosti, ktoré ich ponúkajú (WILTON, PME). Základné výšky, nízke formy, elegantné vysoké formy. A potom sú tu ešte rôzne 3D tvary, srdiečka či kvetinky. A tak je naša kolekcia každým mesiacom pestrejšia a teraz si už vyberiete aj vy. 

Všetky tieto formy stačí nastriekať olejom v spreji a prenos tepla minimalizuje tzv. sopka efekt – vypuknutie cesta. Samozrejmosťou týchto kvalitných foriem je jednoduché vyklopenie cesta po upečení. Žiadne vylupovanie či vyrezávanie z formy. Korpusy jednoducho vyklopíte z formy. 


 

 
 
Vyberte si z ponuky

Formy na pečenie

 
 
Ja sa tej formy bojím

Tieto formy majú jedno špecifikum, ktorého sa viacerí boja. Nemajú odnímateľné dno. Áno, niekto dá na naše odporúčanie a už o mesiac si dokúpi ďalšiu formu s iným priemerom. No sú samozrejme aj cukrárky čo stále neveria ako z tej formy dostanú korpus.  

Tak pre nich je toto krátke 36 sekundové videjko, kde si môžte pozrieť tri klasické spôsoby pečenia v tejto forme : 

  • s použitím klasiky - vymastiť formu a posypať múkou 

  • moderný spôsob s použitím oleja v spreji  

  • a ešte retro s papierom na pečenie : 

 

 
 

 
 
BLOG Karina Cakes

 

Prečítajte si krásny blog o našich formách na pečenie PME.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia