Klop Klop ! Kto je ? Veľká Noc :)) - klik tu
Formy na pečenie
Vaša rúra sníva o novej forme
Priniesli sme na Slovensko niekoľko druhov nových kvalitných foriem A keď už sme našli kvalitu, ktorú zabezpečuje povrch týchto foriem a výsledky pri pečení, tak prečo to nevyužiť aj na iné tvary a spoločnosti, ktoré ich ponúkajú (WILTON, PME). Základné výšky, nízke formy, elegantné vysoké formy. A potom sú tu ešte rôzne 3D tvary, srdiečka či kvetinky. A tak je naša kolekcia každým mesiacom pestrejšia a teraz si už vyberiete aj vy.
Všetky tieto formy stačí nastriekať olejom v spreji a prenos tepla minimalizuje tzv. sopka efekt – vypuknutie cesta. Samozrejmosťou týchto kvalitných foriem je jednoduché vyklopenie cesta po upečení. Žiadne vylupovanie či vyrezávanie z formy. Korpusy jednoducho vyklopíte z formy.
Ja sa tej formy bojím
Tieto formy majú jedno špecifikum, ktorého sa viacerí boja. Nemajú odnímateľné dno. Áno, niekto dá na naše odporúčanie a už o mesiac si dokúpi ďalšiu formu s iným priemerom. No sú samozrejme aj cukrárky čo stále neveria ako z tej formy dostanú korpus.
Tak pre nich je toto krátke 36 sekundové videjko, kde si môžte pozrieť tri klasické spôsoby pečenia v tejto forme :
-
s použitím klasiky - vymastiť formu a posypať múkou
-
moderný spôsob s použitím oleja v spreji
-
a ešte retro s papierom na pečenie :