Klop Klop ! Kto je ? Veľká Noc :)) - klik tu
Asi je dobré ukázať ako to vyzerá v skutočnosti na medovníčkoch.
Takže tri postupy a všetky sú v pohode. Nebojte sa upiecť oplátku spolu s medovníkom. Otestované.
Varianta asi najbežnejšia. Potrieť s vaječným bielkom, nacapiť oplátku a dať piecť. Prilepí sa pekne počas pečenia. Potom už len dozdobiť s Royal Icingom (bielkom), vyzdobiť a je to.
Dalšia z najbežnejších možností je už len to položiť na hotový medovníček. Takže ide len o to prilepiť to niečim jedlým. My odporúčame obyčajný Piping gel - máme v ponuke 2 - od Funcakes alebo od PME. Je to úplne jedno.
Tretia varianta je skvelá ak chcete prekvapiť a mať krásne medovníčky aj zospodu. Dáte opačne otočenú oplátku na plech. Upečiete na nej medovník, ktorý sa tak prirodzene prichytí. Vrch medovníčka potom môžte ľubovolne zdobiť. A máte prekvapenie. Táto technika je najlepšia ak veľkosť medovníčka bude čo najviac sedieť oblátke. Spodná časť medovníkov nie je taká pekná, hladká... Najlepšie ak oplátka čo najviac prekryje cesto.