Svieže Jarné Novinky - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Pavlova s ovocím

Špičkový dezert a skutočný "must have" ku kávičke alebo čajíku popoludní. Super ľahké na výrobu. Pridajte trochu vody a cukru a máte takmer hotovo! Doplňte šľahačkou a ovocím a môžete maškrtiť ! 

 
 

 

 

 
 

 
 

45 minút Príprava

2 hod. 30 min. Pečenie

1 hod.  Čakanie

 
 

 
 

 

pre  8 ľudí

 
 

Ingrediencie

Suroviny : 

  • 14 g FunCakes Meringue powder - na pusinky 
  • 75 g stabilizátora šľahačky FunCakes
  • 500 ml šľahačky
  • 375 g cukru
  • 125 ml vody
  • Čerstvé ovocie

 

 

Recept

1
Rúru predhrejeme na 120°C (teplovzdušná na 100°C).

2
Zmiešajte 14 g prášku FunCakes Meringue (na pusinky) so 125 ml vody a 125 g cukru v odmastenej miske, kým sa cukor nerozpustí. Toto vložte do mixovacej nádoby a mixujte na vysokej rýchlosti do pevnej bielej peny. Teraz miešajte na jemneších otáčkach, pridajte 250 g cukru . Začnite  miešať na vysokej rýchlosti asi 8 minút, kým sa nevytvoria pevné kopčeky.

Tip! Aby bola vaša miska a metlička správne odmastená, môžete misku a šľahač vyčistiť s citrónovou šťavou.

3
Na plech vystlaný papierom na pečenie pomocou polievkovej lyžice naberte 6 až 8 kopčekov peny a zadnou stranou lyžice urobte v strede malú jamku. Pavlovu sušte 2 až 2 ½ hodiny v predhriatej rúre. Doba schnutia závisí od veľkosti vašej pavlovky.

4
500 ml smotany na šľahanie poriadne vyšľahajte so 75 g stužovača šľahačky FunCakes – osladené. Dávaj pozor! Už nemusíte pridávať cukor. Na každú Pavlovku lyžicou naneste kopček sladenej šľahačky, v prípade potreby ju jemne rozotrite. Ozdobte pavlovky čerstvým ovocím podľa vlastného výberu.

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia