Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Pralinky s lieskovo orieškovou náplňou.

Bonbóny s chutnou pralinkovou pastou. 

 
 

 

 

 
 

 
 

2 hod.30 min.   Príprava

1 hod Čakanie

 

 
 

 
 

 

pre  30-40 ľudí

 

 
 

Ingrediencie

 

Recept

1

rozdelte čokolády na 500 a 100 g .
Roztopte 500 g FunCakes pravej čokolády (bielej) a 500 g FunCakes pravej čokolády (tmavej)  v mikrovlnnej rúre pri max 450 W a každých 15 sekúnd premiešajte. Keď sa takmer úplne roztopí, pridajte 100 g pevnej FunCakes Chocolate Melts White do bielej čokolády a 100 g pevnej FunCakes Chocolate Melts Pure do tmavej čokolády a miešajte, kým sa všetko neroztopí. Už ho nedávajte do mikrovlnky.

2
Počkajte a občas premiešajte, kým biela čokoláda nedosiahne teplotu 28-29°C a tmavá 31°C, až potom ju môžete spracovať. Pri týchto teplotách sa čokoláda scvrkne hneď, ako je v chladničke, čím sa zabezpečí, že ľahko vypadne z formy, bude sa lesknúť a chrumkať.

3
Roztopenú čokoládu nalejte do formičiek, kým nie sú úplne plné. Poklepte formou na okraj pultu, kým neuvidíte, že vychádzajú bubliny. Teraz vyprázdnite formu nad nádobou a hornú časť pevne zoškrabte škrabkou.  Formičky vložte do chladničky, kým čokoláda čo zostala v kupolkách nestvrdne. 

4
Do zdobiaceho vrecúška dáme trocha plnky FunCakes  Praline Hazelnut a naplníme čokoládky plnkou.  Nenaplňajte až po úplný okraj - nechajte trochu miesta. 

5
Zvyšnú čokoládu vložte do zdobiaceho vrecka a prikryte čokoládky vrstvou. Vložíme späť do chladničky a necháme stuhnúť a vychladnúť.

6
Vyklepte čokoládu z formy na okraj vášho pultu. Ak to nefunguje hneď, možno ich budete musieť na chvíľu vrátiť do chladničky.

7
100 g FunCakes Deco Melts s jogurtovou príchuťou  roztopte podľa návodu na obale v mikrovlnke a vložte do zdobiaceho vrecka. Tu odrežte malú špičku a pokvapkajte ňou čokolády a ozdobte trochou FunCakes Hazelnut Crispy.

 

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia