Svieže Jarné Novinky - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Truffle so šľahačkovým krémom

Veľmi chutné truffle plnené krémom v kakaovom prášku sa veľmi rýchlo stratia. delikatesa. 

 
 

 

 

 
 

 
 

20 minút Príprava

30 min Pečenie

30 min Čakanie 

 

 
 

 
 

 

pre  30 ľudí

 

 
 

Ingrediencie

  • 150 g FunCakes Buttercream 
  • 400 g FunCakes Chocolate Melts – tmavá belgická čokoláda 
  • 200 ml šľahačkovej smotany
  • 150 g  masla
  • 100 g kvalitného kakaového prášku
 

Recept

1
Do FunCakes Buttercreamu pridajte šľahačku a nechajte pol hodiny odležať. Mixérom vyšľaháme maslo do svetlej farby. Pridajte Buttercream a šľahajte na strednej rýchlosti do hladka.

2
Plech prikryjeme papierom na pečenie. Naplňte zdobiace vrecko so  špičku č.12 krémom. Nastriekajte  12 pekných truflí. Do každého truflu vložte kokteilový špíz a podnos vložte aspoň na 30 minút do mrazničky. 

Tip! Skontrolujte si najprv veľkosť mrazničky, a uistite sa, že sa tam plech zmestí.

3
Rozpustite čokoládu a keď sú špirály úplne zmrazené, vyberte ich z mrazničky po častiach po 5.

Tip! Čokoládu si najlepšie roztopte taviacim zariadením na čokoládu, pretože udrží čokoládu tekutú.

4
Plech pokryjeme 25 gramami kakaového prášku. Vezmite truflu a úplne ju ponorte do čokolády. Udržujte ju  vodorovne a opatrne straste extra čokoládu . Naplňte kakaový šejker 75 gramami kakaa a posypte truffle kakaom, kým nie sú úplne zakryté. Kakao čo je navyše jemne naklepte na bok nádoby, buďte opatrní, pretože čokoláda ešte nie je úplne tvrdá. Položte truffle na tanier, aby stuhla čokoláda. Teraz vyberte kokteilové tyčinky z trufličiek a uložte ich do chladničky.

 

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia