Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU
Mille-feuille s ovocím
Tradičné franczúske pečivo ! Lístkové cesto , Crème Patisserie s chutným ovocím navrchu. Skutočná tradícia a stále delikatesa. Bon appétit.
20 minút Príprava
25 min Pečenie
15 min Čakanie
pre 6-8 ľudí
Ingrediencie
- 300 g FunCakes Crème Patisserie
- 750 ml vody
- 2 rolky lístkového cesta
- čučoriedky
- Maliny
- Jahody
Recept
1
Rúru predhrejeme na 200 °C (teplovzdušnú na 180 °C).
2
Lístkové cesto nakrájajte na rovnaké kúsky, na jedno cesto potrebujete 3 vrstvy. Plátky lístkového cesta poukladáme na plech a vidličkou do lístkového cesta vypichneme jamky.
3
Na plátky lístkového cesta položte list papiera na pečenie a položte ho na druhý plech na pečenie. To zaisťuje, že sa lístkové cesto ‚nenafúkne‘, ale upečie sa pekne a ploché. Lístkové cesto pečieme 20-25 minút do zlatista a necháme vychladnúť.
4
Pripravte si 300 g FunCakes Crème Patisserie podľa návodu na obale a nechajte 15 minút stuhnúť v chladničke.
5
Potom to vložte do cukrárskeho vrecka so špičkou č. 2A . Vrchnú vrstvu lístkového cesta ozdobíme kopčekmi z krému a čerstvým ovocím.