Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Mille-feuille s ovocím

Tradičné franczúske pečivo ! Lístkové cesto , Crème Patisserie s chutným ovocím navrchu. Skutočná tradícia a stále delikatesa. Bon appétit.

 
 

 

 

 
 

 
 

20 minút Príprava

25 min Pečenie

15 min Čakanie 

 

 
 

 
 

 

pre  6-8 ľudí

 

 
 

Ingrediencie

  • 300 g FunCakes Crème Patisserie
  • 750 ml vody
  • 2 rolky lístkového cesta 
  • čučoriedky
  • Maliny
  • Jahody 
  •  
 

Recept

1
Rúru predhrejeme na 200 °C (teplovzdušnú na 180 °C).

2
Lístkové cesto nakrájajte na rovnaké kúsky, na jedno cesto potrebujete 3 vrstvy. Plátky lístkového cesta poukladáme na plech a vidličkou do lístkového cesta vypichneme jamky.

3
Na plátky lístkového cesta položte list papiera na pečenie a položte ho na druhý plech na pečenie. To zaisťuje, že sa lístkové cesto ‚nenafúkne‘, ale upečie sa pekne a ploché. Lístkové cesto pečieme 20-25 minút do zlatista a necháme vychladnúť.

4
Pripravte si 300 g FunCakes Crème Patisserie podľa návodu na obale a nechajte 15 minút stuhnúť v chladničke.

5
Potom to vložte do cukrárskeho  vrecka so špičkou  č. 2A . Vrchnú vrstvu lístkového cesta ozdobíme kopčekmi z krému a čerstvým ovocím.

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia