Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU
Tradičná šľahačková torta
Krémová torta zdobená s liekovými orieškami a makronkami
30 min. Príprava
40 min. Pečenie
0 min Čakanie
pre 12-16 ľudí
Ingrediencie
Suroviny :
- 400 g FunCakes zmes na piškótu Deluxe
- FunCakes stužovač šľahačky – sladený
- FunCakes Sprinkle Medley Green
- FunCakes Hazelnut Crunch
- 750 ml šľahačkovej smotany
- 40 ml vody
- 6 vajec (cca 300 g)
- Makronky na ozdobu
- Plechovka mandariniek
Recept
1
Rúru predhrejeme na 180°C (teplovzdušná na 160°C).
2
Pripravte si 400 g FunCakes predpripravená svetlá piškóta Deluxe podľa návodu na obale. Formu na pečenie vymastíme sprejom na pečenie a na dno formy položíme papier na pečenie . Cesto nalejeme do formy a piškótu pečieme asi 35-40 minút. Ihneď po upečení otočte korpus na chladiacu mriežku a odstráňte papier.
3
Šľahačku vyšľahajte dotuha s osladeným stužovačom šľahačky FunCakes. Tortovým zarovnávačom rozrežte korpus na polovicu a naplňte ju dvoma vrstvami šľahačky s mandarínkami. Celú vonkajšiu stranu torty pokryjeme šľahačkou a zvyšok vložíme do zdobiaceho vrecka so špičkou #1M.
4
FunCakes Lieskové oriešky Crispy zatlačte rukou po bokoch torty a okraj torty potrite šľahačkou. Posypte cukrovým posypom Green Medley a ak chcete, ozdobte makrónkami.