Svieže Jarné Novinky - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Čokoládová torta s čarovným krémom

Jednoduchá čokoládová tortička s Čarovným krémom a stekancami z čokolády. 

 
 

 

 
 

 
 

45 min. Príprava

30 min. Pečenie

15 min Čakanie

 
 

 
 

pre 12-16 ľudí

 

 
 

Ingrediencie a pomôcky

Pomôcky 

  • olej v spreji na formu 
  • FunCakes cukrárske vrecká 
  • PME forma  Ø 15x7,5cm (môžu byť aj 2ks) 
  • Chladiacia mriežka
  • Wilton otočný podnos 
  • Wilton špička  #1M Open Star
  • Wilton spatula cukrárska 
  • pílka na korpus alebo rezacia obruč 
 

Recept

1
Rúru predhrejeme na 180°C (teplovzdušná rúra na 160°C).

2
Pripravte si 190 g FunCakes  predpripravená zmes na čokoládovú piškótu  podľa návodu na obale. Naplníme vymastenú formu a korpus pečieme vo vyhriatej rúre asi 25-30 minút. Nechajte tortu vychladnúť pomocou chladiacej mriežky. Rovnakým spôsobom upečieme druhý korpus. 

3
Pripravte si 150 g Enchanted Cream® Choco (čokoládový čarovný krém)  podľa návodu na obale. Korpusy raz prerežte s pílkou na korpusy alebo s rezacou obručou. Naukladajte vrstvy korupusu na seba aj s Enchanted Cream® Choco. Natrite aj vonkajjšiu časť. Zvyšný krém Enchanted Cream® Choco vložte do cukrárskeho vrecka so špičkou č. 1M. Tortu vložte na pol hodiny do chladničky.

4
FunCakes Choco Drip Chocolate zohrejte podľa návodu na obale a ťahajte stekance po okraji torty. Dôležité je, aby bola torta studená a čokoládové hmota nie príliš horúca. 

5
Rukou zatlačte trochu lieskových orieškov pozdĺž spodného okraja koláča a urobte pekné, bohaté špirály na vrchu pomocou Enchanted Cream® Choco v sáčku. Na záverz vyzdobte chrumkavými guličkami funcakes Chocolate Crispy Pearls Mix.

 

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia