Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Red Velvet Bavarois dezert

Dobrý dezert nikdy neuškodí. V kombinácii s červeným red velvet cestom a jahodovým bavorois krémom úžasne zakončíte večeru. Dobrú chuť!

 
 

 

 

 
 

 
 

40 minút Príprava

35 min. Pečenie

60 min. Čakanie

 
 

 
 

 

pre  8 ľudí

 
 

Suroviny a pomôcky

 

Recept

1
Rúru predhrejeme na 175 °C (teplovzdušná rúra 160 °C).

2
Pripravte si 330 g FunCakes zmes na Red Velvet Cake, ako je uvedené na obale. Formu vymastíme olejom v spreji a rozlejeme cesto do formy. Koláč pečieme 30–35 minút v strede predhriatej rúry. Korpus necháme vychladnúť na chladiacej mriežke.

3
Korpus prekrojíme dvakrát na polovicu. Stredný plát použite na dezerty, ostatné plátky môžete uložiť do mrazničky a použiť na neskôr.

4
Vyšľahajte šľahačku, pripravte si 50 g FunCakes Bavarois ako je uvedené na obale a vmiešajte priamo do šľahačky.

5
Rozdrobte kúsok korpusu s Red Velvetu a rozložte ho na dno vašich dezertných pohárov alebo misiek. Bavarois vložíme lyžičkou do zdobiaceho vrecka a odrežeme malú špičku. Poháre naplníme vrstvou bavarois krému necháme stuhnúť v chladničke.

6
Pripravte si 75 g FunCakes čarovného krému (Enchanted Cream®), ako je uvedené na obale. Lyžičkou to vložte do zdobiaceho vrecka so špičkou č. 1M a nastriekajte malé kopčeky na bavarois. Ozdobte plátkom jahody a jedlým kvetom.

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia