Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Jablkový Pie

Skutočný klasický jablkový koláč s lahodnými chrumkavými okrajmi a bohatou chuťou vďaka jablkovej plnke! Tento koláč je jednoduchý na prípravu, a rozvonia váš dom.  

 
 

 

 

 
 

 
 

35 min. Príprava

60 min. Pečenie

20 min. Čakanie

 
 

 
 

pre  10-12 ľudí

 

 
 

Ingrediencie a pomôcky

Suroviny 

  • 500 g FunCakes predpripravená zmes na cookies (linecké)
  • 20 g FunCakes Zmes na Crème Patisserie
  • 150 g  masla
  • 30 g cukru
  • 8 jabĺk
  • 2 ČL škorice
  • 2 lyžice kukuričnej múky
  • 1 vajce (asi 50 g)

Pomôcky 

  • Olej v spreji na vymastenie formy 
  • FunCakes Magic Roll Out prášok 
  • Patisse Profi ráfiky cca Ø24cm alebo forma na pie 
 

Recept na Apple Pie

1

Rúru predhrejeme na 170°C - teplovzdušná stačí 150°C).

2
Pripravte si 500 g FunCakes predpripravená zmes na Cookies (linecké cesto) podľa návodu na obale. Cesto necháme stuhnúť v chladničke aspoň 1 hodinu.

3
Cesto rozvaľkáme na poprášenej pracovnej doske a dno a boky vymastenej formy na pečenie vyložíme asi ¾ cesta. V miske zmiešame cukor, škoricu, Crème Patisserie a kukuričnú múku a pridáme k jablkám. Vložte kúsky jablk do formy.

4
Zvyšok cesta rozvaľkáme, nakrájame na pásiky a poukladáme na jablká. Cesto potrieme zvyškom vajíčka. Jablkový koláč pečieme asi 50-60 minút.

 

Tip! Cez mesiačiky jablk vmiešame najemno nasekané vlašské orechy, najemno nasekané lieskové orechy alebo hrozienka. Na cesto na cookies  položte 125 g mandľovej pasty (zmiešanej s rozšľahaným vajcom) alebo rozdrobených horkých sušienok a navrch položte kolieska jabĺk.

 
 
 

 



 

 
 
Funcakes produkty - skús aj toto :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia