Svieže Jarné Novinky - klik TU
- Novinky - Akcie
- Cirkevné sviatosti
- Jedlé oplátky
- Hmoty a gumpasty
- Suroviny, krémy a náplne
- Farby-Gely-Fixy
- Colour Mill Oil Blend
- Colour MIll Aqua Blend
- Gelové farby RD - PRO GEL
- ColourFlex
- gelové farby FunColours
- Gelové farby
- Prírodné farbivá
- Prachové farby matné
- Prachové farby perleť a lesk
- Extra koncentrované tekuté farby
- Farby na čokoládu
- Farebné spreje
- Fixy
- Extragelovky
- Tekuté farby
- Airbrush
- Hotové farebné hmoty
- Štetce a iné pomôcky
- Trblietky a Glitre
- Do krémov alebo cesta
- Čokoláda
- Jedlé dekorácie
- Formy na pečenie
- Kvety / Modelovanie / Vykrajovačky
- Moderné Zákusky
- Silikonové formičky
- Cupcakes / Makrónky / zákusky
- Špičky na zdobenie
- Podložky / stojany / polystyrenové torty
- Dekorácie a ozdoby
- Sviečky a párty ozdoby
- Doplnky a iné pomôcky
- Zvýhodnené balenia
- Farby-Fixy-Gelovky
- Floristické potreby
- Hmoty
- Predpripravené poťahové hmoty
- Polevy a krémy
- Farebné hmoty
- Suroviny
- Chocotransfer fólie
- Spreje
- Čokoláda
- Jedlé kvietky
- Zmesi
- Posypy - jedlé dekorácie
- Príchute
- Arómy / Esencie
- Jedlé krajky
- Podnosy a podložky
- Silikonové formičky
- Vykrajovačky a abecedy
- Zdobenie modelovanie a hladítka
- Nejedlé dekorácie a sviečky
- Rôzne pomôcky
- Formy
- Špičky a prísl.
- Krabice a Stojany
- Cupcakes
- Zoradenie podľa témy
- FARBY-FIXY-PRACHOVKY
- HMOTY
- PREDPRIPRAVENÉ HMOTY
- POLEVY A KRÉMY
- FAREBNÉ HMOTY
- SUROVINY
- SPREJE
- ČOKOLÁDA
- ZMESY
- JEDLÉ KRAJKY
- ČOKOTRANSFERY
- JEDLÉ KVETY - HOTOVÉ
- POSYPY A JEDLE DEKORACIE
- PRÍCHUTE
- ARÓMY
- PODLOŽKY
- SILIKON.FORMIČKY
- VYKRAJOVAČKY
- FLORISTICKÉ POTREBY
- ZDOBENIE A MODELOVANIE
- CUPCAKES
- SVIEČKY A NEJEDLE DEKORÁCIE
- FORMY
- ŠPIČKY
- KRABICE a STOJANY
- INÉ POMôCKY
Agar Agar - prírodná želatína - zvýh. balenie 3 ks
10,44 € s DPH
Zvýhodnené balenie 3 ks
Agar je tuhšia želatína ako ste zvyknutí z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote takže je nutné si na to spomenúť pri príprave vášho receptu.
Dávkovanie je rovnaké ako pri použítí obyčajnej želatíny.
Rovnako ako želatína však agar netuhne za prítomnosti enzýmov z čerstvého ovocia, ako je kivi, papája, ananás, mango či broskyne, preto je s nimi nepoužívajte. Tepelnou úpravou sa tieto enzýmy v ovocí ničia. Príprava - 2 lyžičky na 600 ml tekutiny (podľa receptu) nechajte 15 min. postáť a nasiaknuť.Potom zmes privedte do varu a za stáleho miešanie varte kým sa prášok úplne nerozpustí. (cca 5 min.)
Zloženie : agarový prášok
Výrobca Funcakes, Holandsko
Balenie po 50 g
pôvodný kod produktu 42940-VOBAL