Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU

Kategórie
 
 
 
 
 

Špaldové cesto s orechmi - 5 kg

Kód produktu:525-5kg
Výrobca:Zeelandia
Kvalitná predpripravená profesionálna zmes na rôzne zákusky, koláče či bábovky

Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena: 18,90 € bez DPH
22,68 € s DPH
Zmes pre výrobu špaldovej trenej hmoty s orechmi - obľúbená vďaka svojmu zloženiu a chuti u zákazníkov. Ideálna aj ako základu pre zákusky a torty, ale aj ak základ pre cheesecakes, pre výrobu cookies, muffi nov a pod.
 
Nové praktické 5 kg balenie nahradilo mini 1kg a maxi 15 kg vrecia. 
 
Recepty k tomuto produktu nájdete pravidelne na stránke : https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-s-jung-basis-ruhr-ako-od-mamicky
 
Obsah balenia 5 kg 
 
Základná receptúra na koláč : 1 000 g zmes, 500 g vaj.melanž, 500 g olej. suroviny miešame pri pomalých otáčkach po dobu 5 minút. Dávkujeme do foriem a pečieme pri teplote 150-160 C cca 35-45 minút v závislosti od navážky. 
 
Zloženie :  pšeničná múka, zemiakový škrob, špaldová múka  (13%)lieskové orechy (5%), modifikovaný škrob E1422, kukuričný škrob, emulgátor "E472b, E472a, sušený glukózový sirup, odtučnené mlieko, sušená srvátka, kypriaca látka E450i, E500ii, karamelizovaný cukor, soľ jedlá jodidovaná, aróma, enzým (lepok)
 
 
Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota    1523 kJ Energetická hodnota   385 kcal Tuky    4,27g - z toho nasýtené mastné kyseliny    0,98 g Sacharidy    82,32 g - z toho cukry    45,53 g Bielkoviny    1,8g Vlákniny    5.3 g Soľ    1.2 g
 

Špaldové cookies 

Všetky suroviny na cookies spolu miešame za pomoci lopatky počas 5 minút. (nešľaháme).
Hmotu delíme na 20 g kúsky – vygúľame, v strede zatlačíme palcom a naplníme MIFI karamelovou, do stredu uzatvoríme a znovu vygúľame. Ukladáme na plech s pečným papierom náplňou dole.
Cesto následne neroztláčame.
Z receptúrneho množstva urobíme 70 ks cookies.

Ukladáme v dostatočnej vzdialenosti od seba, nakoľko Cookies sa samé počas pečenia vyformujú do tvaru keksíka ( zväčšia tvar) a v poslednej fáze pečenia pekne popraskajú.
Pečieme pri 165 -175 °C cca 15 minút.
(Pečieme v závislosti od typu pece a navážky).
Po upečení necháme dobre vychladnúť.


Makový cheesecake 

Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou. Cesto roztlačíme na dno tortovej
obruče podloženej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Všetky suroviny na náplň zmiešame v mixéri
s lopatkou a náplň vylejeme do tortovej formy s predpečeným čokoládovým spodkom.
Cheesecake vložíme do pece a pečieme ďalej pri teplote: 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút,
150°C - 20-30 minút v závislosti od typu pece.
Cheesecake má byť ešte v strede po upečení jemne trasľavý. Necháme ho vychladiť
do druhého dňa, aby stuhol. Scaldis White si roztopíme s Ken Prestom v mikrovlnke,
a touto polevou polejeme povrch cheesecaku. Po zatuhnutí polevy ozdobne dookola
poukladáme Fruitful Višňa a posypeme celým makom.

 
 
TOTO BUDEŠ POTREBOVAŤ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia