Príjmanie / Birmovka ?? - klik TU
Špaldové cesto s orechmi - 5 kg
22,68 € s DPH
Špaldové cookies
Všetky suroviny na cookies spolu miešame za pomoci lopatky počas 5 minút. (nešľaháme).
Hmotu delíme na 20 g kúsky – vygúľame, v strede zatlačíme palcom a naplníme MIFI karamelovou, do stredu uzatvoríme a znovu vygúľame. Ukladáme na plech s pečným papierom náplňou dole.
Cesto následne neroztláčame.
Z receptúrneho množstva urobíme 70 ks cookies.
Ukladáme v dostatočnej vzdialenosti od seba, nakoľko Cookies sa samé počas pečenia vyformujú do tvaru keksíka ( zväčšia tvar) a v poslednej fáze pečenia pekne popraskajú.
Pečieme pri 165 -175 °C cca 15 minút.
(Pečieme v závislosti od typu pece a navážky).
Po upečení necháme dobre vychladnúť.
Makový cheesecake
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou. Cesto roztlačíme na dno tortovej
obruče podloženej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Všetky suroviny na náplň zmiešame v mixéri
s lopatkou a náplň vylejeme do tortovej formy s predpečeným čokoládovým spodkom.
Cheesecake vložíme do pece a pečieme ďalej pri teplote: 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút,
150°C - 20-30 minút v závislosti od typu pece.
Cheesecake má byť ešte v strede po upečení jemne trasľavý. Necháme ho vychladiť
do druhého dňa, aby stuhol. Scaldis White si roztopíme s Ken Prestom v mikrovlnke,
a touto polevou polejeme povrch cheesecaku. Po zatuhnutí polevy ozdobne dookola
poukladáme Fruitful Višňa a posypeme celým makom.