Klop Klop ! Kto je ?  Veľká Noc :))  - klik tu

Kategórie
 
 
 
 
 

Vlastný obrázok bez úpravy - marcipánová oblátka

Vlastný obrázok bez úpravy - marcipánová oblátka
zväčšiť obrázok
Obľúbené
Kód produktu:1508-VLOBR
Potrebujete originálny obrázok ? Nie je problém. Objednajte si tento produkt a my to za vás vybavíme.

Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena: 3,00 € bez DPH
3,60 € s DPH

  

 

 
 
Bližšie informácie

Moderné torty a dekorácie vo veľkej miere využívajú tlač na jedlom papieri. Potrebujete takto ozdobiť vašu tortu ? Nechajte to na nás.  Zašlete nám obrázok emailom a my  dáme vyrobiť jedlú oplátku podľa vašich predstáv a doručíme expresne. 

Cena zahrňa 1 oblátku (fondanový papier)  vo formát A4. Využiteľná plocha na tlač vlastného obrázku je maximálne 26,5 cm x 20 cm.  

Ak plánujete štandartnú okrúhlu tortu, tak maximálny priemer je 20 cm. Menej sa dá. Viac už nie.   

Na stránke sú námety od našich zákazníkov, ktoré nám zaslali a tak si môžte uľahčiť výber. 

Ak ste sa rozhodli pre vlastný motív,  je nutné nám  zaslať námet, fotku mailom po odoslaní objednávky .Príde vám na mail potvrdzujúci email s číslom objednávky a odporúčame potom odpovedať na tento mail, do prílohy mailu vložiť obrázky na tlač - aby sme mali pri obrázku aj číslo objednávky a vedeli obrázky správne priradiť.


Vo výnimočných prípadoch realizujte objednávku len samotným odoslaním foto na mailovú adresu natortu@natortu.sk  (nezabudnite na meno,adresu, tel. kontakt a iné poznámky)
 

Predávame len marcipánové oblátky (tlač na fondant, dekor papier) . Je to omnoho jednoduchšie dať na tortu, pevnejšie a krajšie. V iných eshopoch sa tieto oblátky nazývajú aj tlač na fondant alebo tlač na dekor papier. V princípe je to tenučká vrstva fondantu na folii, na ktorú vytlačíme farebný obrázok. 

Naša spoločnosť poskytuje len predaj čistej oplátky. Tlač na jedlú oplátku na základe objednávky (požiadavky) vám zabezpečíme bezplatne do 1 pracovného dňa.

SKLADOVANIE : Na suchom a tmavom mieste v uzatvorenom plastovom obale, pri izbovej teplote. Nie v chladničke !! 

ZLOŽENIE - oplátka (dekor papier) -  modifikovaný škrob: E1422 (kukurica), E1412 (zemiaky), maltodextrín, zvlhčovadlo: E422, voda, cukor, farbivo: E170, dextróza, zahusťovadlo: E460, E414, E415, emulgátor: E435, E491, E4202, konzervačná látka: E4202 regulátor: E330, aróma..
Farbivá - Glycerol (E422), konzervant (E202) ,kyselina citrónová (E330), farbiva (E151, E122, E110, E102,E133.  AZO farbivá - E102,E110,E122 môžu mať nepriaznivý účinok na činnosť a pozornosť detí. 

Nutričné hodnoty na 100 g Energia 1489 kJ / 356 kcal Tuk 0 g z toho nasýtené 0 g Sacharidy 86,9 g z toho cukor 14 g Bielkoviny 0,1 g Soľ 0,1 g

Výrobca Funcakes, Holandsko

 

POUŽITIE

pre jednoduchšie odobratie oblátky z fólie odporúčame ponechať oblátku 30 sekund v MRAZNIČKE a následne sa úplne ľahko folia od oblátky odlúpi.
Natrieť oplátku zospodu piping gelom, jedlým lepidlom alebo riedkym medom bez hrudiek. Položiť a pritlačiť na tortu. V prípade krémových tôrt je nutné oddeliť oplátku a krém vrstvou piping gelu či tenkou vrstvou poťahovky. Využite napríklad malé balenia 250g bielej hmoty z našej ponuky. 

Pokiaľ plánujete okrúhlu tortu, uvedte to do poznámky aby sme orezali obrázok do kruhu !  Oplátka vám však vždy príde na originálnom formáte - celá strana A4. Výrobca nebude vystrihovať či orezávať váš obrázok .

Uvedte požadovaný rozmer oblátky v poznámke. Maximum je A4, alebo pri okrúhlych oblátkach šírka A4 (cca20 cm). 

Vyhýbajte sa obrázkom s čiernym pozadím kde dochádza k horším výsledkom tlače. Rovnako jednofarebným pozadiam. Pri tlači nestihne potom farba vsiaknuť do oplátky a môžu vzniknúť pásiky od valčekov tlačiarne. 

ČASTÉ OTÁZKY : 

1. skladujte oblátku pri izbovej teplote, v tme a v uzatvorenom obale. Trvanlivosť je vždy viac ako 1 rok ale už po 3 mesiacoch stráca oblátka na kvalite a horšie sa s ňou pracuje. 

2. oblátky sú zabalené v pevnom obale, prepravou sa nepoškodia.

3. doručenie kurierom trvá 1-2 prac. deň, doručenie poštou cca 1-4 dni . 

4. Oblátky sú bezlepkové. 


5. Použitie oplátky na krém - Výrobca odporúča použitie oplátky na potiahnutú tortu s fondantom. Podklad musí byť suchý, lebo oblátka si potom natiahne vodu a poškodia sa farby, resp. hrozí poškodenie povrchu oplátky, bubliny a podobne. Zákazníčky použili oplátku na čokoládové torty.Pri krémových je riešením použitie hmoty len čisto pod oplátkou na oddelenie vrstiev.  V krajnom prípade je možné použiť PIPING GEL alebo podobný gel (modecor gel) na oddelenie oplátky a krému. Alebo ponechanie ochrannej folie zo spodu oplátky (pri krájaní torty sa potom oplátka odoberie z torty)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia