Svieže Jarné Novinky - klik TU
Velvet sprej -White Chocolate - zvýhodnené balenie 3 ks
Kód produktu:41300-VOBAL
Výrobca:Funcakes, Holandsko
špeciálny sprej na studené torty na ľadový efektObsah balenia 100 ml
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena: 17,50 €
bez DPH
21,00 € s DPH
21,00 € s DPH
Zvýhodnené balenie - cena za 3 ks
Velvet sprej na studené torty a zákusky vďaka ktorému vytvoríte krásnu farebnú vrstvu.
Uchovávajte pri izbovej teplote 20-25 ° C 2 hodiny pred použitím. Dobre pretrepte a zahrejte plechovku v teplej vode medzi 25-35 ° C.
Naneste homogénnu vrstvu na zamrznutý povrch vo vzdialenosti 20-25 cm. Odporúčaná doba prípravy je cca 4 hodiny pred servírovaním. Po použití otočte nádobu hore nohami a striekaním niekoľko sekúnd vyčistite. Trysku čistite teplou vodou, ak sa nerozstrekuje rovnomerne.
Výrobca Funcakes, Holandsko
Zloženie: kakaové maslo, farbivo: E170, E101, hnací plyn: E943a, E943b, E944. Môže obsahovať stopy: mlieka, siričitan a sóju.
Výrobok je vyrábaný v závode, ktorý spracováva sóju.
Skladujte na chladnom mieste, mimo slnečného žiarenia.
Upozornenie: Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí môže prasknúť. Uchovávajte mimo dosahu detí. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov vznietenia. Nefajčiť. Nestriekajte na otvorený plameň alebo iný zdroj zapálenia. Neprepichujte ani nespaľujte ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 ° C.
Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím pretrepte a plechovku zohrejte v teplej vode pri teplote 25-35°C. Homogénnu vrstvu nastriekajte na mrazené dezerty zo vzdialenosti 20-25cm. Po použití vyčistite trysku teplou vodou. Maximálne použitie: 75g/kg.. . Skladovanie: Teplota: max. 50.0°C. Chráňte pred slnečným žiarením. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 100 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 3014 kJ/720 kcal. Tuky 80 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 49 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.