Funcakes -BUTTERCREAM 1kg

 
 
 

Funcakes -BUTTERCREAM 1kg

To najlepšie ako náhrada za poťahované fondanové torty- FUNCAKES BUTTERCREAM
Kód produktu:76161
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
Bežná cena: 5,40 € Vaša cena: 4,13 € bez DPH
4,95 € s DPH
 
Funcakes -BUTTERCREAM 1kg
Funcakes -BUTTERCREAM 1kg
Funcakes -BUTTERCREAM 1kg
Funcakes -BUTTERCREAM 1kg
 
 

Overený krém zákazníkmi nášho obchodu. Odporúčané a osvedčené. Viď spätná recenczia od našej zákazničky :

FunCakes Buttercram je uzasny na nepotahovane torty, je velmi chutny a velmi dobre sa s nim robi. Konzistencia je jemna a ja som velmi spokojna. Posielam fotky toriet robene s tymto kremom

Príprava: Všetky zložky musia mať izbovú teplotu. Na 1 dávku krému: 125 ml vody na 125 g zmesi zmixovať silno s metličkami. Potom nechajte zvyšok zmesi pri izbovej teplote po dobu aspoň 1 hodiny. Rozmixujte 150 gramov čerstvého masla po dobu cca. 5 minút do krémovej konzistencie. Teraz pridajte časť  zmesi do masla a zmixujte. Pridávajte postupne zvyšok zmesi. Až sú všetky zmesi vymiešané  k hladkému krému (cca 10 min.). Jedna porcia BUTTERCREAM postačuje na potretie 20 cm torty alebo ná zdobenie cca 12 cupcakes.

Zloženie : cukor, modifikovaný kukuričný škrob, sušená srvátka (mlieko), dextróza (pšenica), sušeny glukózový sirup, želírovacie látky: E339, E450, E516, E401, emulgátor: E435, soľ, zahusťovadlo: E415, aróma (mlieko). Alergény :mlieko, lepok,

 
 

 

 

 

 

 


 

 
 
Dekorácia na tortu

 
 
BLOG Cukrové kvety.sk - Kráľovská glazúra

Kráľovská glazúra - Zdobenie medovníkov tradične a trendovo :)


Royal icing, alebo kráľovská glazúra je poleva, pomocou ktorej sa vytvárajú jemné a detailné dekorácie na tortách, koláčikoch a okrem iného ju môžeme použiť i na medovníčky. V súčasnosti je už dostupná v mnohých cukrárskych obchodoch, ako prášková zmes.

Aj napriek tomu prikladám recept, pretože je veľmi jednoduchý a takmer presne taký istý, ako tradičný slovenský recept na bielkovú polevu na zdobenie medovníčkov.
 

Kráľovská glazúra na medovníčky

1 vaječný bielok
175 g jemného preosiateho práškového cukru
šťava z polovice citróna

Bielok s cukrom šľaháme pri stredných otáčkach približne 5 minút, pokiaľ nie je povrch polevy jemný a lesklý. Následne pridáme šťavu z citróna a šľaháme ešte asi 3 minúty, do vtedy, kým sa všetky suroviny spoja.

Použitie
Takto vytvorená poleva je snehobiela, dá sa ľubovolne dofarbovať potravinárskymi farbami. Nepoužívanú polevu treba vzduchotesne uskladniť, aby nevysychala. Pokiaľ chceme na zdobenie použiť viac farieb, každú si dáme do jedného zdobiaceho vrecka. Citrónovú šťavu vieme nahradiť aj vanilkovou esenciou. Konzistenciu glazúry je nutné prispôsobovať podľa toho, akú techniku zdobenia ideme použiť. Podľa potreby pridávame-uberáme tekuté a práškové prísady.
 

Fantázií sa medze nekladú

Inšpirujte sa napríklad týmito zdobiacimi technikami, alebo skúste vytvoriť vlastné dekory. Možno to zo začiatku nebude jednoduché, ale uvidíte, postupne sa Vám to dostane "do rúk"a posledné medovníčky budú do vitrínky :)

 

Linky na návody sa nachádzajú pod obrázkom. 


 

Zdobenie technikou Wet on Wet (obe glazúry sú mokré)

Pri tejto technike je veľmi dôležité mať správnu konzistenciu glazúry. Pre zriedenie konzistencie použijeme vodu, alebo viac citrónovej šťavy, ktorú zašľaháme. Polevu s takouto konzistenciou používame na pokrytie celých medovníčkov.

Viac sa dozviete po kliknutí na obrázok a budete presmerovaný na stránku Cukrovekvety.sk