natortu.sk

 
 
 
Nemáte oprávnenie prezerať tento zdroj.
Musíte sa prihlásiť.
 
 
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE
Ukážka, ako jednoducho pripraviť čokoládou pokrytú tortu s ostrými hranami. 
 
 
 
ISOMALT - ako na to
Vyskúšali ste už niekedy ISOMALT. Určite to nie je práca pre úplného začiatočníka.
 No raz to treba predsa len skúsiť. Veľký pozor na poranenie, popálenie. Ide predsa len o prácu s horúcou zmesou. Ale výsledok stojí za to. Veľkú časť pomôcok už určite máte doma - kryštáliky isomaltu, odolný teplomer a poslúžia vám aj silikónové formičky, ktoré ste používali doteraz len na poťahovku alebo čokoládu. Video na krásne priehľadné srdiečka je tentokrát v ruštine 

 
 
 
Ako na pásiky
Ukážkové video ako na krásnu pásikovanú tortu 
Základ je kvalitný krém
takže prvá položka bude BUTTERCREAM
- kod produktu 76161  - Sladká varianta - pre niekoho ako som ja prisladká 
- zdravší Buttercream - kod produktu 76136 - so zníženým cukrom až o 80 %
alebo chutné Čarovné krémy 

Potrubujeme hladítko s výstupkami - 
číže buď WILTON  https://www.natortu.sk/zakladne-pomocky/dekoracne-naznacovace-wilton-6-vzorov/
alebo druhý výrobca PME - https://www.natortu.sk/najdene-produkty/PS6/ 

A inštruktážne video v angličtine - 
 
 
 
Zdobenie so špičkami
V ponuke máme veľa špičiek. A ešte každá sa dá použiť inak . Inštruktážne video ukazuje techniky práce so špičkou a výsledné efekty 
sú úžasné. Skúšajte a zdokonalujte sa v tejto "starej" technike zdobenia s novými špičkami a vzormi.